veel voor vrouwen

Exposanten: Wil jij ook op onze LadiesNights staan en je business onder aandacht van een groot publiek brengen tegen minimale kosten? Stuur ons dan een mail met je bedrijfnaam, je vakgebied en wij sturen je alle info toe! Ook hoor je direct of er in jouw woonplaats nog plek is.

Exposanten deelname regelement:
Na inschrijven is deelname definitief, er is geen restitutie bij afmelding.

Het is niet toegestaan met andere artikelen/diensten te staan dan afgesproken in mail, dit om dubbele kramen te voorkomen.

Het is verplicht om óf de goodiebags te vullen óf een prijs te verloten (een kortingsbon leuk ingepakt in cellofaan,een artikel, een gratis behandeling enz) dit ter promotie van de eigen zaak, hoeft niets duurs te zijn, het is immers niet de bedoeling elkaar op kosten te jagen.

Wij rekenen een bedrag van €210,00 (ex btw) voor deelnemen aan de goodiebag en/of de verloting voor bedrijven die zich niet hebben opgegeven als deelnemer aan de betreffende Ladies Night.

Tijdens de ladiesnight worden er promotie foto's genomen, deelnemers die dit niet op prijs stellen dienen dit schrijftelijk voor aanvang van de beurs aan te geven.

Het opruimen van de afval enz is eigen verantwoordelijkheid. Op deze manier maken we er samen een gaaf event van en komt niemand voor verrassingen te staan!

De organisatie zich het recht voorbehoud om deelnemers te weigeren indien de regels niet nageleefd worden.

Vragen of opgeven: via info@veelvoorvrouwen.nlVeel voor vrouwen